By Jan Marc

bjm-header

Winkelen begint vaak online, maar de echte beleving brengt je toch naar de winkel waar je kunt beleven hoe leuk en efficiënt winkelen kan zijn.

Na wat franchise-modules ben ik uiteindelijk onder eigen naam verder gegaan. Vanaf september 2017 was By Jan Marc een voldongen feit. Door mijn jarenlange ervaring in de mode en met behulp van mijn team zijn we er in geslaagd een modebeeld neer te zetten met bekende merken. Belangrijk detail is dat elk product met zorg is ingekocht en naadloos aansluit bij de behoefte van de veeleisende klant van nu. Zowel voor Casual als Dressed kunt u bij ons voor heren prima terecht.

Laat u verrassen door de aangename sfeer in de winkel en het uitgebreide aanbod in pasvormen die bij u passen. Jan Marc en zijn team zorgen ervoor, dat u zich voor elk moment van de dag zelfverzekerd voelt in de kleding die u draagt. Bijna ieder product heeft zijn eigen verhaal en het team vertelt hier graag over.
We zien u graag in de binnenstad van Hengelo
aan de Nieuwstraat 47a!

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of opmerkingen voor ons, stuur ons dan een berichtje. We streven er naar om binnen 24 uur te reageren. (Kan het niet wachten? Bel ons dan! Gegevens in de footer.)

Not readable? Change text. captcha txt
0