Bim Bam Buisje

Maike Zwarts runt sinds januari 2017 haar eigen tweedehands kledingwinkel:
Bim Bam Buisje in Enschede

Bim Bam Buisje, de leukste tweedehands kinderkledingwinkel van Enschede bestaat al ca. 30 jaar en is een begrip in Enschede. Je kunt er tweedehands kinderkleding voor verkoop inbrengen en uiteraard ook kleding kopen.

Van de verkoopopbrengst gaat 50% naar de klant die het ingebracht heeft. Voor de klant scheelt het een hoop moeite, ze hoeven de kleding namelijk niet zelf te verkopen, via bijvoorbeeld Marktplaats. Het is een klein en knus winkeltje waar iedereen altijd binnen kan lopen. Een belangrijk kenmerk van ons concept is dat de kleding die binnen ca. 8 weken na inbreng nog niet verkocht is aangeboden wordt aan de Kledingbank in Enschede. Zij kunnen de kleding enorm goed gebruiken. Er is helaas meer armoede in Enschede dan de meeste mensen vermoeden. Het is mooi dat ik met dit concept daaraan een beetje ondersteuning kan bieden.

(bron tekst: Vett.nl)

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of opmerkingen voor ons, stuur ons dan een berichtje. We streven er naar om binnen 24 uur te reageren. (Kan het niet wachten? Bel ons dan! Gegevens in de footer.)

Not readable? Change text. captcha txt
0